Cikkek

2023. március 1-én községünkbe érkezett dr. Csókay András főorvos úr, hogy "Krisztus a tudomány megváltója" címmel hitvalló előadást tartson az érdeklődőknek.
 
Az előadásra elkísérte dr. Petrányi-Szöőr Anna pszichológus-jogász, aki az est moderátoraként a beszélgetést további sok értékes gondolattal gazdagította.
Az előadáson több, mint 80 fő érdeklődő vett részt, sokan érkeztek a környékbeli településekről is.
 
 

 
 

 

 

 

2022 évben:

 

2021 évben:

 
 
   

                       

2020 évben: (táblán a befejezés éve szerepel)

 

 

2019 évben:(táblán a befejezés éve szerepel)

 

 

 

2023. február 27-én hétfőn a Böhönyei Községi Könyvtár és Művelődési Ház nagytermében tartotta meg Böhönye Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a közmeghallgatást.
 
A programon elsőként a résztvevők Zsoldos Márta Piroska polgármester asszony előadása által tekinthettek vissza a községben 2022. évben megvalósult fejlesztésekre, eredményekre. Külön bemutatásra kerültek azok az elnyert pályázati támogatások, melyek az utóbbi években jelentősen hozzájárultak a település fejlődéséhez, szépítéséhez. Az előadás végén sor került a 2023. évre tervezett fejlesztések ismertetésére is.
 
A 2022. évben megvalósított rendezvényekről dr. Savanyó Józsefné alpolgármester asszony számolt be az érdeklődőknek.
 
Gulyás Anita pénzügyi vezető előadásában kitért a 2023. évre tervezett önkormányzati költségvetési mutatók adataira, melyet követően lehetőség nyílt a közügyeket érintő kérdések feltételére.
 
Az eseményen Csábráki Zoltán a K&H Bank Nagyatádi Fiókjának fiókigazgatója is felszólalt, ismertette a település lakossága számára kínált szolgáltatásokat, lehetőségeket.
 

 

 

Subcategories

Pályázatkereső

 

www.pafi.hu

Közadatkereső

Joomla template by ByJoomla.com