Címerünkről

 

Az oldal üzemeltetőinek jogi nyilatkozata a honlapon található adatállományokról!

 

www.bohonyeonkormanyzat.hu és a www.bohonye.hu oldalain megjelenő adatokat és információkat igyekszünk a lehető legnagyobb gondossággal összeállítani illetve közölni. Ennek ellenére sem zárható ki, hogy esetleges szerkesztési, partneri adatszolgáltatás vagy más miatt téves, félrevezető vagy hiányos adatok, információk kerülnek oldalainkra.

Mivel a lapon elérhető információk tájékoztatásul szolgálnak, nem vállalunk felelősséget az oldalon megjelenő olyan adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák teljes pontosságáért és azért, hogy azok a felhasználó által szándékozott célra alkalmasak, így az ezzel kapcsolatos teljes kockázat a felhasználót terheli.

Ennek megfelelően az oldal üzemeltetői nem vállalnak felelősséget semmilyen, az ezek felhasználása kapcsán esetlegesen a felhasználónál keletkező bármilyen jellegű közvetett vagy közvetlen kárért, kiadásért illetve költségért, beleértve természetesen az adatvesztéssel kapcsolatos károkat és az elmaradt hasznot is.

Pályázatkereső

 

www.pafi.hu

Közadatkereső

Joomla template by ByJoomla.com